Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het dragen van goede schoenen is een plezier dat door meerdere dames wordt gewaardeerd. Schattige schoenen met prachtige hakken zijn niet alleen prachtig, ze zorgen ook voor veel gebruiksplezier en meer zelfvertrouwen. Maar er zijn ook nadelen aan het aantrekken van deze pompen. Vooral dat je zeker snel pijnlijke voeten krijgt. Elke dame herkent de drang om je schoenen uit te doen na een avondje stappen en kiest er ook voor om op blote voeten door huis te struinen. Maar dit is natuurlijk gevaarlijk. Er zijn zeker middelen om ervoor te zorgen dat je geen zere voeten meer hebt. In dit korte artikel zullen we het precies hebben over hoe je mooi schoeisel kunt gebruiken zonder vaak pijnlijke voeten te hebben.

Juist materiaal

De allereerste stap is om alleen pumps van suède en leer aan te schaffen. Dit zijn beide producten die zich naar de voet vormen en dus ook beschermen tegen ondraaglijke drukplekken. Tegelijkertijd is het ook een materiaal dat ademt en daardoor is de kans op nare geurtjes bovendien een stuk kleiner.

Systeempompen

Verschillende vrouwen die de hele tijd pumps gebruiken, hebben aan het eind van de dag een branderig gevoel in de bal van hun voeten. Dit komt vaak omdat ze een dunne zool in de pomp hebben. Kies je voor pumps met een dikkere single, zoals een plateauzool, dan heb je veel meer demping en dat geeft een extra positief gevoel.

Gebruik schoenspanners

Schoenspanners dienen als gereedschap voor het spannen van de breedte en maat van de schoen. Zie je dat je nieuwe pumps echt een beetje te smal zijn? Dan kun je de breedte vergroten met een schoenspanner. Hetzelfde geldt ook voor de maat. Het kan zeker pijnlijk zijn als je nieuwe schoenen binnenkomen als ze gewoon een beetje te klein zijn. In die situatie kan een schoenenboom uitkomst bieden.

Breng verschillende andere schoenen mee

Een andere verstandige suggestie is om gewoon een grotere handtas mee te nemen met ruimte voor een extra set zeer comfortabel schoeisel. Je kunt dan aan het eind van de dag of een avondje uit gewoon je schoenen omkleden en ook nog comfortabelere schoenen aantrekken. Je kunt er sowieso voor kiezen om comfortabeler schoeisel te gebruiken. Comfortabel schoeisel kan ook extravagant zijn. Denk bijvoorbeeld aan Veja sneakers. Deze eco-vriendelijke Veja sneakers dames zijn minimalistisch, vrouwelijk en modieus. Perfect als je van plan bent om comfortabele schoenen aan te trekken zonder dat ze niet meer vrouwelijk en sexy zijn. Ze worden aangeboden bij Van Arendonk, om er maar een paar te noemen.

Door Redactie