Geen widgets gevonden in de zijbalk

regelmatig begin vroeg in de ochtend. Mijn alarmsysteem gaat net zo goed af als ik daar nog vijf minuten blijf liggen. Daarna gaat mijn tweede alarm af en ook ik waag me eropuit. Ik kijk op mijn telefoon of er berichten zijn om te zien of er iets unieks in de wereld is gebeurd. Dan heb ik stoelgang evenals douche. Ik kleed me aan en doe ook mijn make-up en ga naar beneden. Dan bestel ik een kop koffie en maak ook ontbijt. Ik scroll een tijdje over het net en ga daarna mijn tanden kammen. Ik neem het voertuig en ga naar de functie.

Via de grijze gangen

Op de werkvloer loop ik door de lange saaie passages. Daarna valt me ‚Äč‚Äčiets op. Op de werkvloer kan alles een beetje beter. De gangen zijn eenvoudig met lelijke schitterende lichten. Zo ben ik zeer waarschijnlijk naar besled.nl gegaan om LED-verlichting te bekijken. Hier vond ik geweldige stijllampen die goed in de gangen passen. Ik ging ervan uit dat de gangen bovendien een grote schaduw konden krijgen in tegenstelling tot grijs. Dus daar begon ik ook mee om te gaan.

Naar het werk

Ik ben met collega's begonnen met het overschilderen van de muurvlakken, dit werk was snel gedaan omdat we voldoende collega's hadden die het echt niet erg vonden om te helpen om punten een beetje positiever te maken. Toen bladerde ik met een andere groep op internet om die LED-verlichting te overwegen. Zo kwamen er verschillende standpunten naar voren. Niemand wilde die lampen in magazijnstijl op kantoor, dus hebben we ze snel verwijderd. Toch waren er mooie lampen die perfect aan de muur zouden kunnen hangen. Ze passen ook mooi bij de gloednieuwe wandvlakken. Dus zijn we hem meteen gaan kopen. Dit ging allemaal heel eenvoudig met de automatische website. Snel betalen met idea, paypal of bankkaart en klaar. Wacht daarna gewoon op de distributie. Die, volgens de website, hier ook zeker snel zal komen.

Creatief zijn

Na deze banen keerde ik terug naar mijn woonplaats. Het was een productieve dag. Ik ging schoonmaken, het was een puinhoop en ik moest nog steeds de was doen. Toen dat allemaal gedaan was, bezocht ik wat ik voor het avondeten zou maken. Ik had echt niet veel meer in mijn koelkast. Om er zeker van te zijn dat het winkelen de volgende dag was. Nu moest ik gewoon innovatief zijn met wat ik had. Ik had een beetje meer kip en pasta. Ik ging ervan uit dat ik dat zou maken en ook mijn eigen rode pesto zou maken en dat moet wel goed komen.

 

Door Redactie