Geen widgets gevonden in de zijbalk

Er zit nog altijd een stijgende lijn in de hoeveelheid online bestellingen die dagelijks worden geplaatst. Dit zal voorlopig ook blijven stijgen. Wanneer je een online winkel hebt, zul je allicht de bijkomende frustraties van het verzenden van bestellingen hebben ervaren. Er kan van alles mis gaan bij het handmatig invullen van adressen om verzendlabels te maken. Hierdoor komen sommige pakketten te laat of zelfs helemaal niet bij de klant aan. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend veel werk. Daar zit je niet op te wachten! Ontdek daarom het verzendsysteem dat je tijd en geld gaat besparen.

Het verzendsysteem dat jij zoekt

Een verzendsysteem dat je aan je webshop kunt koppelen en automatisch verzendlabels maakt. Klinkt te goed om waar te zijn? Dat heb je mis! Met een gratis account van ShopsUnited hoef je na het koppelen van je webshop alleen nog maar verzendlabels te printen. Hierdoor kunnen je pakketten een stuk sneller worden verstuurd.

Je kunt de verzendlabels gemakkelijk printen met een A4 printer of met een labelprinter. Het verzendsysteem van ShopsUnited is een alles-in-één verzendsysteem dat precies aansluit op de wensen van jouw webshop. Voor extra gemak kun je gebruik maken van de scan en printmodule. Je print dan het verzendlabel na het scannen van de barcode op de pakbon of het factuur. Zo is de kans op fouten minimaal!

Gratis account

Geen gedoe meer met dure abonnementen, een account van ShopsUnited maak je gratis aan. Je betaalt achteraf en alleen voor de pakketten die je ook echt verstuurd. Ze worden pas in rekening gebracht wanneer ze gescand worden door de verzendpartner. Verstuur je niets, dan hoef je ook niets te betalen.

Er is nog meer …

Met een account bij ShopsUnited kun je gebruik maken van meerdere verzendpartners. Je kunt zelf kiezen met welke vervoerders je wil samenwerken. Ook kun je je klanten verschillende mogelijkheden aanbieden. Zo kunnen jullie kiezen uit onder andere DPD, DHL, PostNL, Homerr, FedEX en nog veel meer. Bovendien worden alle pakketten met de best bijpassende maatschappij en voor voordelige tarieven verstuurd.

Eén contactpersoon

Alle contact met de verschillende vervoerders gaat via ShopsUnited. Dit maakt het voor jou extra makkelijk en overzichtelijk. Je kunt het supportteam gemakkelijk bereiken via e-mail of telefoon.

Klinkt dit als muziek in je oren?

Ga dan snel naar www.shop-united.nl om een gratis account aan te maken. Je vindt hier alle informatie over de kosten van de verzendpartners en de kortingen die je krijgt wanneer je grote volumes verstuurd. Je kunt met de rekentool uitrekenen hoeveel je zending gaat kosten, zo sta je nooit voor verrassingen!

Door Redactie