Geen widgets gevonden in de zijbalk

Heb je

al enige tijd ongunstig naar uw toilet gekeken? Daarna is de kans groot dat u overweegt een gloednieuw toilet aan te schaffen of uw huidige badkamer te restaureren. Of misschien heeft u de mogelijkheid gekregen om uw huurwoning te bemachtigen en kunt u zich uiteindelijk uw woning eigen maken. Een huurwoning is doorgaans onwaardig om grote aanpassingen te doen en omdat de woning altijd in het bezit blijft van een makelaardij, gelden er vaak strikte regels. U wilt niet te veel geld beleggen, de kans dat u er na een tijdje weer uit moet is uiteraard groot. Ook als je het grootste deel van je kostenbesparing voor de aankoop van een gloednieuw huis hebt verbruikt, zul je zeker wat investeringen moeten uitstellen, zoals het opknappen van het toilet.

Waar te beginnen

Als je de kans krijgt om het toilet opnieuw in te richten, begin dan met het op papier zetten van je wensen en concepten. Als je nog niet zeker weet welke stijl je wilt produceren, kijk dan op internet en maak een state of mind board. Niet alleen extreem functioneel, maar ook leuk om te doen. Vraag advies aan de winkel wanneer u kiest voor een nieuwe wasruimte, of schakel de hulp in van behulpzame familieleden om wat geld te besparen als u besluit de wasruimte te verbouwen.

U houdt rekening met dit recht

Zeker, de prijs voor het opnieuw ontwerpen van uw badkamer varieert aanzienlijk. Ben je van plan om veel te laten doen of heb je een paar kleine aanpassingen nodig? Van het verwijderen en reconstrueren van uw doucheruimte tot het vervangen van de leidingen, het hangt allemaal af van uw wensen en ook van uw budgetplan. Waar je constant aan moet denken is de luchtstroom in het toilet, vochtbestendigheid van wanden en plafonds, al dan niet een inloopdouche, dubbele beglazing in de kozijnen en meer. Vergeet ook de vloerbedekking niet. Laat u een betonnen vloer storten of kiest u bijvoorbeeld voor vloerverwarming. Weeg selecties, anders kunnen alle wensen worden vervuld.

Tips

Een suggestie bij het verbouwen van de doucheruimte is om alle functionele materialen op hun plaats te laten. Je kunt het nog steeds gebruiken in de nieuwe badkamer en ook dit bespaart veel geld. Als de tegels moeten worden vervangen, kunt u ze ook op hun plaats laten en er keramische tegels overheen. Het wandoppervlak wordt op deze manier zeker iets dikker, maar u bespaart zeker veel geld en tijd. Zorg er wel voor dat je de beste stemming gebruikt.

 

Door Redactie