Geen widgets gevonden in de zijbalk

Als je met jonge volwassenen in huis omgaat, zal op den duur zeker de behoefte aan een pc-gaming-pc ontstaan. Daar kun je als ouder echt niet omheen. Voor de tieners van vandaag zijn online videogames de match van rondhangen op de weg in het verleden. Het hele sociale leven van onze jongvolwassenen speelt zich online af. Dat is even wennen voor ons ouders van een andere generatie. Zelf had ik veel moeite met de suggestie dat die videogames zeker ooit mijn huis zouden betreffen. Geven ze niet aan op fysiek geweld? Zullen mijn kinderen niet meer die rare nerds worden die niet langer begrijpen hoe ze individuen moeten managen? Ik zorg ervoor dat ik niet de enige ouder ben met dat soort vragen. Toch zal ik niet de enige mama's en papa zijn die merken dat pc-gaming onze jeugd voorbereidt op een leven dat volledig gericht is op sociale media. De omgangsvormen zijn nu anders, de vriendenclub is online en ook de spelletjes die ze met elkaar spelen. Je verlangt niet zo goed naar je kind, wat doe je? Je vraagt ‚Äč‚Äčadvies aan je kind en hij is normaal gesproken ook van plan om zijn eigen pc-gaming-pc te maken om ervoor te zorgen dat hij kan deelnemen met zijn vrienden. Evenals jij begeleidt, want dat hoort bij dit moment. Tijd dus voor deze essentiële aanwinst.

Game COMPUTER samenstellen: hoe doe je dat precies?

Mijn kind wilde zelf een gaming COMPUTER ontwikkelen. Hij had eigenlijk op dit moment bedacht waar dat zeker op zou lijken. Ik wilde hem niet verlaten, maar het budgetplan was zeker niet grenzeloos. Toch werd het nuttig om op het begrip van mijn jongen te rekenen. Hij was er natuurlijk al enkele maanden diep in opgegaan. Het budgetplan was mijn beperking en daarbinnen mocht hij zijn pc-gaming-pc maken. Als algemene leek vroeg ik hem waar hij op let bij het kopen. Mijn kind legde uit dat het heel belangrijk is dat je begrijpt welke videogames je gaat spelen en wat je precies nodig hebt. Hij wilde veel meer schijfruimte en een groter werkgeheugen dan gebruikelijk. Maar er zijn veel andere keuzes waaruit je kunt kiezen, zoals een grafische kaart en ook een effectieve cpu. Niet dat ik weet wat dit allemaal suggereert, maar mijn zoon verduidelijkte het naadloos.

gewoon spelen

Met mijn budgetplan en ook zijn begrip begonnen we online te zoeken en dus creëerde mijn kind zijn geschikte pc-gaming COMPUTER. Hij kan zich momenteel weer online aansluiten bij zijn maatjes. Maar ik stuur hem ook zo nu en dan. Sociaal zijn op de computer is zowel leuk als essentieel, maar dat geldt ook voor training en ook voor mensen die echt voldoening schenken. Zo zijn beide generaties weer geïntegreerd!

Door Redactie